wiezijnwijicon watdoenwijicon newsicon
Wie zijn wij? Wat doen wij? Nieuws
CardioVasculair B.V. is de expert op het gebied van hypertensie management. Binnen de organisatie wordt gewerkt op hoog kennisniveau en met ervaring.

Op het gebied van hypertensie management speelt CardioVasculair B.V. een grote rol met invasieve en non-invasieve producten voor huisartsenpraktijken en ziekenhuizen.

Evenzeer is CardioVasculair B.V. een betrouwbare partner in cardiovasculaire en ambulante diagnostische producten. Met onze expertise en hechte samenwerking met leveranciers, durven wij garant te staan voor kwaliteit.

Om deze kwaliteit hoog te houden zijn wij: Nauwkeurig in de uitvoer van ons werk. Staan wij graag voor u klaar. Tevens streven we naar de optimalisatie van ons portfolio met innovatieve producten.

CardioVasculair B.V. richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Wij bieden producten van hoge kwaliteit.

Onze producten maken het mogelijk om een accurate en betrouwbare meting te doen van de: hypertensie arteriële vaatstijfheid of verminderde elasticiteit van de grote vaten dagelijkse bezigheden van de patiënt, om in te spelen op de hoge bloeddruk Deze producten zijn voorzien van de meest geavanceerde software en nieuwste technologieën.

Zo maakt de software het mogelijk dat diagnosen mede begrijpelijk zijn voor patiënten. Daarnaast kunnen wij u voorzien van disposables zoals bloeddrukmanchetten en pacemakerkabels.

Binnenkort volgen hier diverse nieuwe producten.

Bezoek onze site regelmatig!